Mas de la Tanca

A la partida de les Fonts del terme de l'Aleixar, molt a prop de Maspujols, just començar la riera del Suvià, hi ha, pujant a mà esquerra, el mas de la Tanca —també anomenat en el temps mas del Morell o mas de la Maria Seràpita—, documentat el segle XVIII, i avui restaurat i convertit en residència casa de pagès.
El mas és una antiga casa de pedra, totalment rehabilitada, situdada al mig d'un camp conreat d'avellaners i oliveres.  Està distribuïda en dues plantes. A la planta baixa hi ha una àmplia sala d'estar amb TV, un rebost i un bany complet amb dutxa i rentadora. A la primera planta hi ha la cuina que conserva elements originals i que està ocupada amb fogons elèctrics, nevera i microones.  Una sala d'estar menjador amb llar de foc.  Dues habitacions de matrimoni i una individual. Un bany complet amb dutxa.  Estufes elèctriques.

Al costat de la casa hi ha un agradable rafal amb cuina, barbacoa i zona de menjador.  L'antic rentador ha estat adaptat com a piscina (5x2 m) amb depuradora.

 


Telèfon d'informació: 606 68 22 33

Menu

Menú principal