Colla de Joves de l'Aleixar

La Colla de Joves de L'Aleixar, va celebrar l'any 98 el seu cinquè aniversari; és l'entitat que agrupa la major part de la gent jove de la nostra vila.

 " La Colla " fundada el mes de desembre de l'any 93 per un grup de joves amb ganes de realitzar activitats diverses per fer la vida de l'Aleixar més animada; te en aquests moments uns 25 socis d'entre quinze i vint-i-sis anys.

 La Colla de Joves de L'Aleixar forma part del Casal Josep Guardiola, l'entitat que engloba tots els grups, colles i entitats de l'Aleixar. El nostre local social es al mateix Casal, al Pont de l'Abadia nº 3. En aquest local ens reunim per fer les assemblees on es decideix el funcionament intern i les activitats a realitzar.

 Les nostres activitats es centren sobretot en l'organització de les 24h. de futbol sala, que es fan des quasi bé des dels inicis de l'entitat

 La celebració de les 24h. no només es esperada al poble com un torneig esportiu sinó que s'espera ja com una retrobada amb la gent que any rera any hi participa.

 Les 24h. convoquen al nostre poble a molta gent de fora la vida que cada any ens dona mostres de la seva satisfacció envers a la organització del torneig, satisfacció la seva que ens enorgulleix i ens ajuda a tots els socis, a seguir endavant amb la nostra tasca.

 A "La Colla" també ens agrada col·laborar amb el poble i, per això cada any ajudem al Casal Josep Guardiola  a organitzar la cavalcada de reis i la posterior entrega de regals als nens.

 Dins el nostre programa també hi tenen cabuda activitats com a: plantades d'arbres, neteja de boscos, xerrades diverses, gincames per la mainada, tornejos de ping-pong, concerts, curses de bicicletes, sorteig d'una " mona" per pasqua i també una activitat on vam estar molt contents de participar, el vint-i-cinquè aniversari de l'escola Teresa Salvat on la majoria dels nostres socis van cursar els seus estudis.

 Les nostres activitats intenten doncs, crear un clima d’harmonia al nostre poble basant-nos sobretot en les activitats de caire esportiu i cultural.

 Esperem doncs seguir en la mateixa línia i us volem convidar a tots a celebrar el nostre cinquè aniversari en les activitats d'aquest any.


Carrer Pont de l'Abadia, 3, 1º 1ª
43381 L'Aleixar
http://www.cjaleixar.blogspot.com
e-mail: cjaleixar@gmail.com

Menu

Menú principal