L’Ajuntament edita i distribueix la revista Casa de la Vila nº 19 i el calendari anual del 2024

01/02/2024

L’Ajuntament edita i distribueix la revista Casa de la Vila nº 19 i el calendari anual del 2024

 

L’Ajuntament de l’Aleixar ha editat i distribuït aquestes últimes setmanes la revista Casa de la Vila número 19 i el calendari anual del 2024. 

La revista, de 24 pàgines, ha estat redissenyada i ha incorporat els color vermell i groc com a elements distintius de la publicació ja que aquests colors corresponen als de la versió gràfica oficial de l’escut de l’Aleixar. 

Aquesta revista és la primera que s’edita després de les eleccions municipals del passat mes de maig i de la presa de possessió, el 17 de juny, del nou Consistori i del nou equip de Govern. És per aquest motiu que les pàgines 2 i 3 reflecteixen aquests canvis. 

La pàgina 7 dona compte del presupost municipal aprovat per l’any 2024 i, en conjunt, la publicació informa tant de projectes en marxa com d’altres que s’han acabat d’executar en aquests últims mesos. 

La revista també inclou una entrevista a l’aleixarenca Teresa Abelló Vallverdú qui, amb 90 anys, ha pogut localitzar, a finals de 2023 i gràcies a l’acció del Memorial Democràtic les restes del seu pare, desaparegut durant la Guerra Civil. 

D’altra banda, l’Ajuntament també ha editat i distribuït el calendari del 2024 que es fonamenta en un conjunt de fotografies antigues de l’Aleixar, cedides per Andreu Vernet Martí. 

Editat en 14 pàgines (portada, presentació i els dotze mesos de l’any), el calendari ha estat molt ben rebut a l’Aleixar ja que les fotografies que presenta mostren un conjunt de paisatges que formen part de la història col·lectiva i relativament recent (Segle XX) del municipi. 

El calendari, a més d’assenyalar els dies festius d’àmbit general també destaca les dates que anualment són les més assenyalades a l’Aleixar.  

 
Menu

Menú principal