Els Reis d’Orient ja coneixen els desitjos dels infants aleixarencs

02/01/2024

Els Reis d’Orient ja coneixen els desitjos dels infants aleixarencs

Els Reis d’Orient ja saben tots els desitjos dels nens i les nenes de l’Aleixar. El seus patges reials ja els han fet arribar les cartes que els infants han escrit i decorat amb ajut dels pares, avis i altres familiars, durant el taller fet el 31 de desembre, a la plaça de la Vila.

El taller ha començat sobre les 11 del matí, mentre anava la cursa de Sant Silvestre. Cap a les 12 h, un parell de xanquers han aparegut a la plaça i han divertit els més petits, mentre els han convidat a penjar al Pi de Nadal els desitjos que també s’han elaborat durant el taller.

Seguidament, s’ha organitzat una cercavila acompanyada de músics que tocaven nadales tradicionals per anar a buscar els patges reials, enviats pels Reis d’Orient per a recollir les cartes dels infants del poble.

La comitiva ha baixat pel carrer del Pont de l’Abadia, ha girat pel Camí dels Masos fins a la placeta, on han trobat els tres emissaris reials. Després de les salutacions, tots plegats han començat a pujar el carrer de l’Aigua fins arribar a la plaça de la Vila, on ja estava tot disposat per a rebre els patges com cal.

Aquest era, sens dubte,el moment més esperat pels nens i les nenes (i també per algú més gran). Tots i totes han dipositat les seves cartes en els cofres del seu patge preferit i han rebut caramels dels emissaris reials.

Ara toca continuar portant-se molt bé i esperar que els Reis portin regals a totes les cases de l’Aleixar en la nit més màgica de l’any acabat d’estrenar.

 

Menu

Menú principal