Elaboració del mapa de camins municipal públic

10/05/2024

Elaboració del mapa de camins municipal públic

Recentment, l’Ajuntament de l’Aleixar ha fet un pas per a la promoció i preservació dels seus camins municipals amb l’elaboració d’un nou mapa públic disponible per a tots els residents. Una acció que respon a un doble objectiu: mantenir viva la memòria del territori i proporcionar una eina als veïns proporcionar coneixement i ajudar a la gestió del patrimoni municipal. 

Amb una extensió de 26,1 km², el municipi de l’Aleixar ofereix aproximadament 75,7 km de camins públics. Camins amb noms ben coneguts per als veïns més veterans del municipi però desconeguts per als més joves. 

L'Ajuntament ha creat un mapa actualitzat que abasta tots aquests camins, posant-lo a disposició de la comunitat a través del web municipal. Aquesta acció té com a objectiu fomentar un major coneixement del territori, permetent als ciutadans identificar amb facilitat les vies disponibles i proporcionant suport per a una millor gestió municipal. Ara, gràcies a aquest recurs, els habitants poden navegar per les rutes històriques i naturals del seu entorn, descobrint racons nous i connectant amb la història del territori.

L’Ajuntament de l’Aleixar reconeix l’esforç i treball de tots aquells agents involucrats en la ideació i elaboració d’aquest mapa. I convida els ciutadans a descobrir el territori municipal amb aquesta nova eina. 

Documents associats: 
Menu

Menú principal